Sla navigatie over

Ouderenzorg

www.ouderenwegwijs.nl

Informatie over het zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen van ouderen en meer relevante informatie voor ouderen.

 

http://www.beteroud.nl/ouderen

BeterOud helpt organisaties bij het verder ontwikkelen, verspreiden en toepassen van vernieuwingen in de ouderenzorg. Zo zorgen ze er samen voor dat mensen beter oud worden. BeterOud is ontwikkeld door Movisie en Vilans. Het is mogelijk gemaakt door ZonMw en komt voort uit het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO).

 

www.ouderenombudsman.nl 

De OuderenOmbudsman is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds, dit instituut is zowel vraagbaak als klachteninstituut voor ouderen en hun sociale omgeving en werkt speciaal voor ouderen. Ook familie en vrijwilligers die voor een oudere zorgen kunnen bij hen terecht.

Lees verder

 

www.lieverthuis.info/

Er zijn ontelbaar veel oplossingen en mogelijkheden om zelfstandig, veilig én comfortabel oud te worden in uw eigen huis. Maar waar vindt u die en wat is er allemaal te koop? liever thuis! brengt het aanbod overzichtelijk bij elkaar. Naast allerlei praktische informatie en het laatste nieuws kunt u diverse uiteenlopende producten, diensten en oplossingen vinden.

 

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken