Sla navigatie over

 

Bij een regionale Zorgbelangorganisatie zijn gemiddeld 80 tot 400 patiënten- en consumentenorganisaties aangesloten. Om goed op de hoogte te zijn van de wensen, vragen en klachten van burgers onderhoudt een Zorgbelangorganisatie intensief contact met die lidorganisaties. Ook richt zij zich rechtstreeks tot de regionale patiënten en consumenten door bijvoorbeeld meldweken rond een bepaald thema te organiseren.

Wat doen ze?

Lees meer over de activiteiten van een regionale Zorgbelangorganisatie.

Waar vindt u een Zorgbelangorganisatie?

Zoekt u informatie over de Zorgbelangorganisatie in uw regio? Wilt u weten hoe u met deze organisatie in contact kunt komen? U vindt deze gegevens door aanklikken van een provincie in onderstaand rijtje of op het kaartje rechts.

 

Zorgbelang in uw regio? Klik op de kaart!

kaart Nederland
Groningen Friesland Noord-Holland Flevoland Drenthe Overijssel Gelderland Utrecht Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg
Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken