Sla navigatie over

 

Verruiming telefonische bereikbaarheid Adviespunt Langdurige Zorg

Vanaf 1 maart 2017 zijn de onafhankelijke cliëntondersteuners langdurige zorg van Adviespunt Zorgbelang ook op twee avonden in de week en op zaterdagmorgen bereikbaar.


9 maart 2017 | Lees verder

Esther de Vrij nieuwe voorzitter Zorgbelang Nederland

Tijdens de algemene ledenvergadering van 8 december 2016 hebben de leden van Zorgbelang Nederland een nieuwe voorzitter uit hun midden gekozen. Esther de Vrij, tevens directeur van Zorgbelang Fryslan, is unaniem verkozen tot voorzitter van Zorgbelang Nederland.


19 december 2016 | Lees verder

Afscheid Eeke van der Veen Zorgbelang Nederland

Eeke van der Veen neemt woensdag 30 november 2016 afscheid van Zorgbelang Nederland. Van der Veen was vanaf 2013 landelijk voorzitter. Het afscheid valt samen met het uitkomen van zijn boek ‘De burger de baas’ waarin hij en publicist Willem Wansink pleiten voor het mede-eigenaarschap van burgers in de zorg. Van der Veen en Wansink overhandigen, tijdens een bijeenkomst van Zorgpoort 3.0 op 30 november in Nieuwspoort den Haag, het eerste exemplaar aan oud- voorzitter van de Tweede Kamer, Gerdi Verbeet.


24 november 2016 | Lees verder
Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken