Sla navigatie over

 

Wilt u helpen bij het verbeteren van de zorg? Dat kan! Als lid van het landelijk of een regionaal e-Panel wordt u geregeld gevraagd úw mening over zorg en welzijnsvoorzieningen te geven.

 

De Zorgbelangorganisaties gebruiken uw mening om de kwaliteit van zorg en welzijn te verbeteren. Hoe vaak u gevraagd wordt een vragenlijst in te vullen, welke onderwerpen aan bod komen verschilt per regio. U kunt zelf aangeven in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent en of u daar eventueel ook informatie over wilt ontvangen. Via onderstaande links vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden.

Landelijk e-Panel

Leden van het landelijk e-Panel krijgen alleen uitnodigingen voor landelijke en gezamenlijke raadplegingen van de zorgbelangorganisaties, niet voor enquêtes die betrekking hebben op specifiek regionale onderwerpen.


Aanmelden via: klik hier 

ZorgbelangPanel

Samen met andere deelnemers geeft u uw mening over de gezondheidszorg in uw provincie of deelt u uw ervaring over de gezondheidszorg in uw provincie. Doe ook mee. De resultaten van de enquêtes worden gebruikt om zorg en welzijn in Nederland te verbeteren. Dit kan door uw ervaringen met de zorg te delen. Uw stem telt!

 

Meedoen is simpel. Ongeveer 4 keer per jaar krijgt u een enquête via e-mail toegestuurd. U bepaalt per enquête of u meedoet. Niks is verplicht. Deelnemen kan anoniem.

 

Meer informatie en meedoen aan het ZorgbelangPanel kan via de website van het Adviespunt Zorgbelang.

Online panelonderzoek voor gemeenten

Daarnaast biedt het online panelsysteem van Zorgbelang gemeenten de mogelijkheid de mening van hun inwoners effectief in te zetten en burgerparticipatie volop te benutten. Lees verder over de mogelijkheden voor het gebruik van het e-Panel door gemeenten.

Ervaringen van zorgconsumenten

[....] fysiotherapeut wordt niet meer vergoed omdat de zorgverzekeraar geen contract meer heeft met deze man. We zijn nu genoodzaakt om in een andere stad te gaan zoeken naar een ander die helemaal niets weet en waar we weer helemaal vertrouwen in moeten krijgen.

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken