Sla navigatie over

Vacatures Zorgbelang Nederland

Zorgbelang Nederland is de brancheorganisatie van regionale Zorgbelangorganisaties die elk actief zijn in hun eigen regio. Zorgbelang Nederland heeft drie kernfuncties: belangenbehartiging, platform en vernieuwing. De belangenbehartiging krijgt vorm door regelmatig overleg en samenwerking met overheden en maatschappelijke organisaties. De platformfunctie wordt ingevuld door gelegenheden te creëren om kennis en ervaringen uit te wisselen, gezamenlijke standpunten te bepalen en initiatieven te ontplooien. Verder stimuleert Zorgbelang Nederland vernieuwingsprocessen door en samen met zijn leden.

Geen vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar u kunt altijd uw interesse kenbaar maken door ons een open sollicitatie te sturen. Dat kan naar:

 

Zorgbelang Nederland

Postbus 2250  

3500 GG Utrecht

Stuur een e-card!

Stuur een e-card

Uw relaties attenderen op Zorgbelang? Met uw hulp kunnen we belangen in de zorg beter behartigen.
Stuur een e-card!
Pagina afdrukken